Senatorska 27 - Chiński Pałac - najlepszy chińczyk w mieście - dla tych którzy jeszcze nie znają. W porze lunchowej można za 20 zł zjesć zupę i drugie danie. co więcej drugie komponuje się samodzielnie z komponentów dostępnych w pojemnikach - wszystko świeże i pachnące - nakłada się do miseczki i zanosi do kucharza, który przyrządza wszystko na gorącej blasze. Bardzo widowiskowe, ale co najważniejsze - jest to świetne, nawet jeśli zejdzie się nieco z przepisu (kilka zawieszono nad składnikami) to potrawa ciągle wychodzi znakomita. Bardzo polecam
Kup.my Forum niezależnego portalu konsumenckiego » Dobre sklepy
PALACE - najlepszy chińczyk w warszawie
(6 postów)-
Napisano 2 lat temu #
-
znam znam - to urządzenie nazywa się gril mongolski - zarąbiste wychodzą potrawy, chociaż jak byłał ostatnio to laski zrobiły niezgodnie z przepisem i wyszło o wiele za ostre - ale kurczak curry jak zrobić wg. przepisu ze ściany jest super dobry
Napisano 2 lat temu # -
byłem byłem - szkoda, że te 20 zł to tylko od 11 do 16 w dni robocze - w sobotę też pewnie chętnie bym się wybrał - chociaż pewnie wtedy zarabiają konkretną kasę :) tak czy inaczej - najlepsza chińska restauracja w warszawie - polecam
Napisano 2 lat temu # -
mniam mniam - kuchnia chińska jest świetna :) dzięki za info
Napisano 2 lat temu # -
uha - byłem dziś :) zajefajne - wszystko świeże i smaczne - i mają autentycznego chińczyka który po polsku umie tylko - smacznego
Napisano 2 lat temu # -
najlepszy chińczyk w wawie to jest na chmielnej - tylko w tej części od złotych tarasów - kurczak po tajlandzku jest boski ....
Napisano 7 miesięcy temu #
Odpowiedź
Musisz być zalogowany żeby coś dopisać.